EllinorElindra

There´s something good in every day

Sitter i skolan och jobbar lite med uf företaget, vi har lite saker som måste göras till mässan som är den 24 mars. Vi har precis fått fram våran produkt men vi har lite små saker som måste göras innan den är klar helt och hållet.
Men vi är 4 stycken tjejer och det händer ju att man inte kommer överens om något ibland... Men alla vill ju olika hela tiden. Nog om det!

Jag var hemma igår från skolan och vilade hela dagen för hade ju världens huvudvärk, vilket varför jag inte skrev något inlägg senare på dagen. Jag behövde verkligen den vilodagen för att idag är jag helt underbart utvilad! Det känns så himla skönt. Alla har väl någon gång haft en huvudvärk som liknar migrän, min satt i hela pannan och bakhuvudet och det gjorde ont i ögonen. Jag kanske ska gå och kolla upp min huvudvärk? Eller är det någon som har en aning om vad det kan vara t.ex. stress eller liknande? Känns som att man stressar hela tiden tyvärr..
Men man går ju i skolan och det är saker hela tiden ochnya uppgifter som våran lärare lägger till för att det skulle kunna vara kul att göra. Man bara nej tack det känns ganska onödigt att göra dessa uppgifter. Enligt våran lärare spelar inte dessa extra uppgifter någon roll i betyget uatn de är bara provet som avgör allt. Men varför då ge oss dessa extra uppgifter som gör att vi inte kan plugga till provet uatn måste ta hem dessa uppgifter för att e ska bli klara inom en viss tid.. Men måste ge mig vi ska fortsätta med uf nu om vi kommer någonstans. Puss

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas