EllinorElindra

Aldrig kläder aldrig

Åh äntligen har jag fått mina kläder jag beställe för en månad sedan inte det rockigaste att få vänta så länge men nu är de äntligen här eller jo det fattas ett plagg som kommer att komma i mitten av februari.. Men jag är i alla fall nöjd med dessa kläder jag fått nu, behövde lite nytt i garberoden och jag har bestämt att jag kanske ska unna mig lite mer kläder än vad jag har gjort på den sista tiden!

  • En Sweatshirt

  • Ett linne
  • Tre par trosor
  • Ett par trikåleggins

Allt är köpt från H&M och det fattas en sweatshirt, när jag fått min sista tröja kommer jag aldrig mer beställa från H&M!

 

Train hard be strong

Vilken dag!

Började med skola, men det var inte en jobbig skoldag eller lång. Kom dit och skulle fylla i en enkät sedan skulle någon tant komma förbi och ge oss information om vad som händer i rasthallen. Inte alls mycket.

Men det var efter skolan all stress kom igång! Var tvungen att springa till bussen för att hinna med den, men när man kommer fram var den försenad så man fick stå där och frysa.. Men jag hade en annan buss osm jag var tvungen att hinna med vilket inte var rockigt. Men i alla fall när jag kom hem hade jag 30 min på mig att käka, byta om till träningskläder och få i mig en pwo. Jag trodde jag hann men jag missade båda bussarna eftersom de var tvunga att komma i tid för en gång skull.. Men jag gav inte upp hoppet jag väntade och som tur var kom det en buss och den stannade men den skulle inte åka där jag behövde hoppa av.... Men busschaffören gjorde ett undantag eftersom det var hans sista runda vilken snäll gubbe, men han gjorde även så eftersom det inte fanns någon i bussen heller. Så jag hoppade av bussen senare och hann med mitt pass jag hade 5 minuter på mig att plocka fram vikter och annat eftersom jag skulle köra grit strength ett pass nu som jag har blivit förälskad i men passet är grymt jobbigt och roligt eftersom det är axlar i dem! Men körde det och tänkte jaha vad ska jag göra nu? 
Då såg jag att Peter skulle ha ett pass på easyline och det fanns platser kvar så jag tog en plats och hoppade in där! Kändes så grymt skönt för att jag har inte så mycket att göra idag så varför inte dra ut på tiden lite med ett extra pass? Sen var det slut bara att tvätta stationen eftersom jag var otroligt svettig, mååste bara hem och duscha var i mina tankar. Åkte hem hälsade på tequila och fyllde på ett bad hoppade i och bara slappna av, kände att all stress bara rann av mig.

Men nu blire att torka och sedan iväg till ica för att handla lite puss.

Träning, skola, mässa osv

Träningsvärk i axlar och rumpa idag! Japp japp
känns så underbart då visas det att jag har tränat, men nu måste jag erkänna att man känner sig så himla tjock när man står i den salen eftersom det är tusen speglar därinne, men de är ju där för dig som är osäker på hur du lyfter dina vikter osv. Men vem kollar inte på sig själv när man ser en spegel? Jo det är väldigt många nu ska jag inte säga alla, men när jag kollade på mig i spegeln kände jag mig tjock Men inte sådana tankar jag är ju där för att gå ner i vikt nu! fan har ju lagt på mig och det är inte  bra alls.. Men kan erkänna att jag har märkt att allt mitt gymmande har gett mig resultat! Jag är mycket starkare och orkar mer än vad jag gjorde första gången jag körde ett pass, men idag är det vila för har träningsvärk och det är viktigt för kroppen att vila. Men hoppas jag kan köra GRIT strenght imorgon också för bokade det men hamnade på reserv men var tredje reserv vilket gör att jag har en stor chans att komma in i gruppen! 
Men sitter i skolan just nu så kan inte skriva så himla mycket eftersom vi ska snart in emd klassen till örebro på en mässa, men innan vi ska till mässan ska jag och tjejerna i klassen på stan och kolla lite. Känns hårt när man inte har mycket pengar just nu.. Det sista vi gör på mässan som jag vet är att vi ska kolla på någon film som har premiär som jag förstod det som, får se vad det blir! Men måste ge mig nu, puss

Segast i Sverige! ohja

Nu är det tisdag igen och jag är inte så himla duktig på att göra inlägg... Men jag har tid men varför är det så svårt att ta ur tummen ur röven och skriva inlägg? Tydligen ska det vara så himla svårt för mig, jag vill ju blogga men jag får ta och ta ur den där tummen nu!
Sitter på lektion just nu och jobbar med marknadföring och det är inte det roligaste men det funkar, man ska bara göra lite uppgifter ur boken som vanligt det enda man gör på denna lektion.. men annars får vi sitta i photoshop o annat liknande.
Men idag ska jag TRÄNA grit strength hoppas jag om jag får min plats! Det var så himla roligt förra veckan jag testade det och nu är jag helt in love

Men ska väl avsluta detta inlägg eftersom jag måste fortsätta med mina uppgifter som nu är klart om någon stund, puss.

Sjukanmäld och pluggar i skolan

Sitter på lektion i skolan just nu och gör en uppgift som gör att jag kan få höja mig i Inköp. Men känns ju så himla mycket att göra..
Det roligaste är jag har sjukanmälde mig imorse och är i skolan i alla fall och jobbar med denna uppgift, men man måste ju men har ju så himla ont i magen det stramar så otroligt mycket och jag har världens träningsvärk ifrån igår. Jag testade ett nytt pass som har kommit till träningslagret som heter GRIT inriktning styrka. Ett otroligt roligt pass som kommer att göras om ska vara med nästa vecka man ska helst bara vara med två gånger i veckan eftersom det är ett hårt pass säger dem men är sugen på att köra det igen denna vecka men träningsverken är ju väldigt jobbigt, men om man ska vara fin får man lida pin! HAHA