EllinorElindra

Kategori: träning

Train hard be strong

Vilken dag!

Började med skola, men det var inte en jobbig skoldag eller lång. Kom dit och skulle fylla i en enkät sedan skulle någon tant komma förbi och ge oss information om vad som händer i rasthallen. Inte alls mycket.

Men det var efter skolan all stress kom igång! Var tvungen att springa till bussen för att hinna med den, men när man kommer fram var den försenad så man fick stå där och frysa.. Men jag hade en annan buss osm jag var tvungen att hinna med vilket inte var rockigt. Men i alla fall när jag kom hem hade jag 30 min på mig att käka, byta om till träningskläder och få i mig en pwo. Jag trodde jag hann men jag missade båda bussarna eftersom de var tvunga att komma i tid för en gång skull.. Men jag gav inte upp hoppet jag väntade och som tur var kom det en buss och den stannade men den skulle inte åka där jag behövde hoppa av.... Men busschaffören gjorde ett undantag eftersom det var hans sista runda vilken snäll gubbe, men han gjorde även så eftersom det inte fanns någon i bussen heller. Så jag hoppade av bussen senare och hann med mitt pass jag hade 5 minuter på mig att plocka fram vikter och annat eftersom jag skulle köra grit strength ett pass nu som jag har blivit förälskad i men passet är grymt jobbigt och roligt eftersom det är axlar i dem! Men körde det och tänkte jaha vad ska jag göra nu? 
Då såg jag att Peter skulle ha ett pass på easyline och det fanns platser kvar så jag tog en plats och hoppade in där! Kändes så grymt skönt för att jag har inte så mycket att göra idag så varför inte dra ut på tiden lite med ett extra pass? Sen var det slut bara att tvätta stationen eftersom jag var otroligt svettig, mååste bara hem och duscha var i mina tankar. Åkte hem hälsade på tequila och fyllde på ett bad hoppade i och bara slappna av, kände att all stress bara rann av mig.

Men nu blire att torka och sedan iväg till ica för att handla lite puss.

Segast i Sverige! ohja

Nu är det tisdag igen och jag är inte så himla duktig på att göra inlägg... Men jag har tid men varför är det så svårt att ta ur tummen ur röven och skriva inlägg? Tydligen ska det vara så himla svårt för mig, jag vill ju blogga men jag får ta och ta ur den där tummen nu!
Sitter på lektion just nu och jobbar med marknadföring och det är inte det roligaste men det funkar, man ska bara göra lite uppgifter ur boken som vanligt det enda man gör på denna lektion.. men annars får vi sitta i photoshop o annat liknande.
Men idag ska jag TRÄNA grit strength hoppas jag om jag får min plats! Det var så himla roligt förra veckan jag testade det och nu är jag helt in love

Men ska väl avsluta detta inlägg eftersom jag måste fortsätta med mina uppgifter som nu är klart om någon stund, puss.

Upp